top of page
eng

Si els busqueu, els trobareu remenant un calaix ple d'idees, enriolats imaginant un espectacle impossible o tocant un clarinet de vés a saber quan... Quan s'ajunten són Una Cosa Rara, un trio de clarinets amb ganes de descobrir la història i d'explicar-vos les històries que hi ha darrera la música.

 

Si els escolteu en algun dels seus concerts tant hi podreu descobrir el so del corno di bassetto com el de l'EWI; i tant podreu escoltar Mozart amb els instruments de l’època com sorprendre-us amb el millor cinema d'animació. I sigui d'una manera o d'una altra sempre en sortireu de bon humor!


I si voleu saber què han estat fent tots aquests anys tocant plegats, us podem parlar del "Carinetàrium", un espectacle familiar i escolar produït per la Fundació La Caixa del qual són autors també del material de suport pedagògic. O de "Notes&Films", un cinema-concert en el qual han posat música a pel·lícules d'autors com Chaplin i Starevich i del quan fins i tot són coautors d'un dels curtmetratges (Infidelitat i Disfresses). O de les 25 peces per a tres corni di bassetto  de Mozart, música de saló tocada amb instruments originals.  I també d’en tant en tant baixen de l’escenari per fer el Taller “Bufar i fer ciència!”, creat per a encàrrec de la Fundació La Caixa. I és clar, segur que a hores d'ara ja tenen una nova idea voltant pel cap, no els perdeu de vista!

 

Notes&Films

espectacle escolar i familiar

 

Clarinetàrium

espectacle escolar i familiar

 

Cafè Saumell

música de cafè a La Habana

del segle XIX

Bufar i fer ciència

taller per a escoles

Els germans Stadler

trio de corni di bassetto

 

El tast

concert amb instruments històrics

Currículum

Des del 2007 han realitzat concerts arreu de lʼestat així com a França, Bèlgica o Holanda. Han estat seleccionats en dues edicions del programa Spothlight on young musicians (Festival de Saintes 2008 i 2011) així com també per tocar a lʼANTIQVA 2010 (Fundació “La Caixa”), al Fabulous Fringe 2011 dʼUtrech, el Fringe del MAFestival de Bruges 2011, Festival de Música Antiga dels Pirineus (2014) o a la Xarxa de Músiques 2014/2015 (Joventuts Musicals). Han participat en cicles de música com “Música als jardins” (el Vendrell), “Música als parcs” (Barcelona), “Lʼun? Lʼaltre? O tots dos!” (Granollers), "Nits d'estiu al CaixaFòrum" (Barcelona), entre altres.

 

Desenvolupen una intensa activitat com a intèrprets en dʼaltres formacions de música de cambra com Nachtmusique, Stadler Trio, Ensemble Phillidor, BCN216 o l’Ensemble Nü,. Així com també en el camp orquestral: Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Camera Musicae, Freiburger Barockorchester, Orquestra Barroca Catalana, Orquesta Barroca de Sevilla, Acadèmia 1750 o Orquestra de Cambra de Granollers.


En el camp educatiu, són els creadors de l’espectacle “CLARINETÀRIUM” i del seu material pedagògic de suport, un concert produït per la Fundació “La Caixa” que els ha portat a actuar arreu de l’estat; així com del Taller “Bufar i fer ciència” i del seu material pedagògic creat també per encàrrec de la Fundació “La Caixa”. També han creat l’espectacle de música i cinema “NOTES&FILMS”. I han participat en produccions com “D’Òpera” i “Els músics de Bremen” (Gran Teatre del Liceu) o “El col·leccionista de paisatges” i “Quadrinet” (Fundació “La Caixa”). Són professos de clarinet a les Escoles de Música de Berga i La Garriga i al Conservatori de Granollers.

Col·laboradors

​Col·laboradors habituals: 

Oriol Garcia

Naüm Monterde

Joan Calabuig

Carlos Moliner

Laia Pujol

Laia Saperas

bottom of page