top of page
eng

Notes&Films

Espectacle familiar

 

Públic familiar Escolar (primària i secundària) Cinema a l'aire lliure

Tres músics equipats amb clarinets de totes mides i els sons més increïbles arriben carregats de pel·lícules per explicar-vos com d’important és el so en el cinema. A Notes&Films hi sentireu com rugeix un lleó, les passes dels protagonistes, un cop de porta, el so de l’aigua i, és clar, molta música! T’ho perdràs?

De què va?

 

Notes&Films és un concert ple de cinema on, a partir de diferents curtmetratges que van del cinema mut de principis de segle a l’animació digital passant per l’stop-motion, descobrirem com n’és d’important el so en el cinema.

 

Per fer-ho portem una pila de clarinets de mides diferents per posar-hi la banda sonora. Hi sentireu ragtimes, funky, àries de Mozart i fins i tot un sirtaki. Perquè quan música i imatge es donen la mà fins i tot sobren les paraules!

 

Però el so del cinema també són els efectes sonors. De gravar-los se n’ocupen els artistes foley. A Notes&Films els músics canviaran els instruments per regadores, draps, sabates i cubells perquè veieu la màgia d’aquest ofici!

 

I és clar, també descobrirem que les pel·lícules són fetes de fotogrames gravant l’escena d’una pel·lícula amb la vostra ajuda i aprendrem les bases del cinema d’animació. Comencem?

 

Músics

Laia Pujol, clarinet i foley

Oriol Garcia, clarinet, corno di bassetto, clarinet de plàstic i foley

Naüm Monterde, clarinet baix, corno di bassetto i foley

Oficina artística i contractació

Txu Morillas

Brubaker. Noves idees per a la transformació cultural

bottom of page