top of page
eng

Publicacions

Càpsula educativa: Laboratori dels instruments de vent

Recurs educatiu al portal Educaixa per descobrir els instruments de vent i fer sonar un quintet de vent. Adreçat a primària.

 

Càpsula educativa: El minuet

Recurs educatiu al portal Educaixa per descobrir què és un minuet i invertar-te'n un al més pur estil de W.A. Mozart. Adreçat a primària.

​​Càpsula educativa: Història de la música a través del clarinet

Recurs educatiu al portal Educaixa per descobrir la història de la música a través de la història del clarinet gràcies al Quadern de camp dels doctors Una Cosa Rara. Adreçat a primària.

 

Dossier pedagògic: La Claripèdia

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'espectacle Clarinetàrium on hi trobareu activitats sobre música, ciència i història. Adreçat a primària.

Dossier pedagògic: Un bosc a la paret

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'espectacle Un bosc a la paret on hi trobareu activitats sobre el món de la percussió i la música minimalista entre d'altres. Adreçat a infantil i primers cursos de primària

Càpsula educativa: L'equilibri

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on podreu posar-vos a la pell d'un director d'orquestra per jugar i descobrir els colors i l'equilibri de les diferents seccions. 

Càpsula educativa: El tempo

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on podreu posar-vos a la pell d'un director d'orquestra per jugar i experimentar amb la pulsació i el ritme. 

Càpsula educativa: L'evolució de l'orquestra

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on podreu llegir i riure mentre descobriu l'evolució de l'orquestra amb 6 historietes de còmic.

Càpsula educativa: Postals

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on us podreu inspirar amb el paisatge sonor de diferents indrets del planeta.

Càpsula educativa: Una casa que sona

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on us podreu jugar a descobrir i crear el paisatge sonor d'una casa.

Càpsula educativa: El joc de dirigir

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony per aprendre els secrets de l'ofici de director d'orquestra i, fins i tot, dirigir-ne una!

Càpsula educativa: Qui fa què?

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on descobrireu tots els oficis que envolten el concert d'una orquestra. Són molts més dels que semblen! 

Dossier pedagògic: Symphony

Recurs educatiu al portal Educaixa entorn de l'experiència Symphony on hi trobareu activitats sobre el món de l'orquestra. Adreçat a primària i secundària.

bottom of page